Monk & Ceena

Naam: Monk & Ceena
Geboortedatum: Monk: 22/05/2017; Ceena: 10/06/2017
Geslacht: Monk: Kater; Ceena: Kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: Ja
Deze katten verblijven in Gentbrugge
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kunnen.
Monk & Ceena worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Monk is een hele lieve, getijgerde jonge kater. Hij ligt het liefst de hele dag in een hoekje te ‘chillen’, maar wel in het zicht, zodat hij kan zien wat er overal gebeurt. Ook is hij nog een beetje verlegen, maar zodra hij wat natvoer ruikt, is het ijs gebroken. Wanneer je hem dan aaitjes gaat geven, begint hij vrolijk over de grond te rollen en te spinnen. Hij komt je dan een paar kopjes geven en dan mag je hem zelfs wat over zijn buik kriebelen. Ook speelt hij graag met een klein muisje of een hengeltje. Wanneer de pret dan weer over is, kruipt hij terug in zijn hoekje om wat te gaan slapen.
Ceena is een jonge, wit met zwarte kattin met prachtige geel/groene ogen, waarmee ze je heel geïntrigeerd aan kan kijken. Ook zij is wat verlegen en ligt graag in een hoekje om de hele dag te kijken naar wat er allemaal om haar heen gebeurt. Ze houdt heel erg van wat natvoer op een lepeltje en zal dan ook wat dichter in de buurt komen. Ze laat zich nog niet aaien, daar is ze nog iets te verlegen voor, maar met wat geduld en een grote hoeveelheid liefde zal zij zeker verder openbloeien.
Monk en Ceena zijn al lang bij elkaar en doordat zij elkaar zo goed kennen, worden ze dan ook enkel samen geplaatst. We vragen om een woonsituatie waarbij ze niet naar buiten kunnen. Omdat ze beide wat verlegen zijn, zou enige ervaring met katten goed van pas kunnen komen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Monk & Ceena zijn getest op Aids & leucose en testten negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Maureen op het nummer 0493 63 72 36, tijdens werkdagen tussen 18 en 21 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather