Moos

Naam:  Moos
Geboortedatum: 01/08/2016
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: neen
Deze kat verblijft in Hélécine maar kan ook naar Gent gebracht worden
Voor Moosje zoeken we een liefdevolle thuis met een veilige tuin waarin ze zich naar hartenlust kan uitleven.

Karakter van de kat:

Mocht Moos deelnemen aan een Miss Positive verkiezing, dan wint zij gegarandeerd het kroontje! Ze is een superlief, aanwezig poesje. Uithalen staat niet in haar woordenboek. Altijd goedgezind trippelt ze door het leven. Deze lieve meid krijgt graag aaitjes en slaat graag eens een babbeltje. Het liefst zou ze willen dat je de hele dag met haar doorbrengt. Ze heeft graag haar eigen rustplekjes in huis en deelt het huis niet graag met andere viervoeters. us voor haar best een koninkrijk voor zich alleen.  Ze kijkt met blinkende oogjes naar buiten, dus een veilie omgeving waar ze nu en dan eens een wandelingetje kan doen zou ook wel leuk zijn… Wie maakt Moosje  gelukkig met een liefdevolle thuis + tuin?

Moos is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Ook is ze getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472 44 02 21. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet
gereageerd.