Nalu

Naam: Nalu
Geboortedatum: +/- april 2016
Geslacht: V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: neen

Deze kat verblijft bij een opvanggezin in Oostakker (bij Gent)

Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze wel naar buiten kan
Nalu wordt enkel alleen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:
Maak kennis met onze knappe en over-sociale Nalu! Deze lieverd werd vermoedelijk buiten gedumpt. In opvang heeft ze zich eventjes verstopt, maar het ijs werd al snel gebroken. Ze kronkelt in het rond wanneer ze geaaid wordt en doet niets liever dan achter ‘haar’ mensen aanlopen. Ze komt ook spontaan bij je in de zetel liggen en is een echte knuffelkont. Van de andere katten in opvang krijgt ze echter wel wat stress. Ze moeten nog maar in haar buurt komen, of mevrouwtje laat haar ongenoegen merken. Ze heeft ook veel interesse in de buitenwereld, het is opletten geblazen met deuren en ramen. Als ze op termijn in een veilige omgeving haar pootjes af en toe eens kan strekken, zou ze daar wel erg gelukkig om zijn. Tijdens het knuffelen kan het gebeuren dat ze in haar enthousiasme even haar nagels of tanden gebruikt. Niets ergs, maar niet ideaal bij jonge kindjes.
In welk gezin zonder andere katten of zonder jonge kinderen mag deze lieve Nalu komen wonen? Liefde en plezier is alleszins verzekerd met deze schat, en in ruil wil zij een warme thuis waar ze nooit meer op straat gezet wordt.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Nalu is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sarah op het nummer 0477/466148. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.