Nani

Naam: Nani
Geboortedatum: 28.08.2011
Geslacht: kattin
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja, maar geen kleine kinderen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Wondelgem
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Nani kwam bij haar opvanggezin terecht na een aanrijding door een auto. Haar bekken was gebroken en haar mensen lieten haar achter bij de dierenarts, ze waren naar eigen zeggen toch niet zo gehecht aan haar. Ze kreeg 6 weken verplichte benchrust om haar bekken te laten genezen. Dat deed ze zonder morren. Toen ze eindelijk uit haar bench mocht, durfde ze niet goed. Stap voor stap waagde ze zich toch buiten haar veilige haven. Nani is een kat die veel geduld nodig heeft en een rustige omgeving. Bruuske bewegingen, geluiden, dat vindt ze allemaal maar niets. Geef haar liever een plek waar ze op haar gemak kan zitten zonder verrassingen. Als ze jouw vertrouwen heeft, komt ze graag flemen en kopjes vragen en komt ze bij jou liggen in de zetel. Ze is ook graag op zichzelf. Als ze een leuk speelgoedje vindt, kan ze helemaal uit haar bol gaan. Voor Nani zijn we op zoek naar een thuis met veel geduld die haar tijd geeft om haar draai te vinden. Ze heeft mensen nodig die respecteren dat ze alles op haar eigen tempo doet. Nani kan overweg met andere katten, maar het is geen must om al een kat in huis te hebben.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Nani is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro wanneer 2 vaccinaties gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennismaken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Anna op het nummer 0479/57.73.97 tijdens werkdagen tussen 14u en 21u en tijdens het weekend tijdens 9 en 21 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather