Pepijn

Naam: PEPIJN
Geboortedatum: geschat op 29/06/2017
Geslacht: M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2 x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: niet gekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft nabij Brugge
Op termijn veilig naar buiten kunnen is voor hem zeker een pluspunt.
Pepijn heeft zeker een kattenvriend(innet)je nodig, liefst een speelse kat.

Karakter en achtergrond van de kat:

Pepijn is een lief, vrolijk katertje. Hij komt van een locatie met (letterlijk) doodzieke katjes, waarvan de anderen die gered konden worden voorlopig niet tam genoeg zijn voor adoptie. Hij genas als eerste van een fikse longontsteking, en is nu een gezonde kerel, klaar voor adoptie.
Pepijntjes interesse in speelgoed en lekkers is heel groot, waardoor hij zijn angst al vrij snel kon overwinnen. Met natvoer konden we hem algauw tot op onze schoot lokken, en hij is nog steeds even verlekkerd op allerlei snoepjes. Intussen kan hij ook zichtbaar genieten van een streelbeurt. Als we een hengeltje uithalen, amuseert hij zich eindeloos met er gekke sprongen achter te maken, en met te proberen weglopen met het speeltje dat hij zeer handig kan vangen, maar dat – vreemd genoeg – toch elke keer blijkt vast te hangen aan de hengel. Hij geniet ook van het gezelschap van zijn kattenvriendjes, en test dikwijls uit of zij niet eens in een speelse bui zijn, maar meestal zonder succes. We zijn dus op zoek naar een nieuwe thuis waar er een andere sociale kat aanwezig is, liefst eentje die zelf speels is, of die er tegen kan als Pepijn eens komt met zijn of haar staart spelen.
Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Eén van zijn zusjes is getest op aids en leucose en testte negatief ; dit geldt automatisch ook voor hem.

We vragen voor Pepijn de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de poes. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan u contact opnemen met Carine op het nummer 050 280465 (geen antwoordapparaat) of op 0484 773899 7d/7 tussen 11u30 en 14 u of tussen 17 en 21 u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke katjes je belt achter te laten op de gsm indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather