Percy

Naam: Percy
Geboortedatum: 1/4/2008
Geslacht: Kater
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: neen
Deze katten verblijven in Mariakerke (Gent).
Percy worden enkel alleen geplaatst, in een gezin waar nog geen andere katten zijn.

Karakter en achtergrond van de kat:

Percy is een oudere kater die in opvang kwam omdat hij niet meer kon samenleven met de honden van het oorspronkelijke gezin.

Percy is een schuwe kat die tijd nodig heeft om aan een nieuwe situatie te wennen. Toen hij hier net aankwam, heeft hij zich onmiddellijk verstopt en was hij niet meer te vinden. Later kroop hij graag onder zijn dekentje in de zetel, waar hij zich veilig voelde. Nu is hij het al meer gewoon, en durft hij het huis te verkennen en zit hij bovenop zijn deken in plaats van eronder. Toch schrikt hij nog als hij onverwachte bewegingen ziet of luide geluiden hoort.

Eens hij je wat beter kent, is het een hele aanhankelijke kater. Hij komt graag op je schoot zitten en laat zich ook oppakken. Hij geniet ervan om geaaid te worden en zou het liefst van al altijd blijven zitten. Van andere katten is hij bang, en daardoor wordt hij gemakkelijk aangevallen. Vandaar dat hij beter alleen geplaatst wordt.

Percy’s nieuwe baasje zal in het begin genoeg geduld met hem moeten hebben, maar zal gauw merken wat een lieve, aanhankelijke kater hij eigenlijk is.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Percy is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen voor Percy een (verminderde) bijdrage van 80 euro in de dierenartskosten.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de katten. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496/053899 tijdens werkdagen tussen 17 en 20 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather