Pierke

Naam: Pierke
Geboortedatum: +- 2015
Geslacht: M
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x (2x rond 19/08/2017)
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: nee
Kan omgaan met katten: nee
Deze kat verblijft in Gent
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze wel naar buiten kan

Karakter en achtergrond van de kat:

Pierke is een mooie heer die rond de 5 jaar wordt geschat. Hij is in opvang gekomen nadat hij letterlijk mee op wandel ging met 1 van onze vrijwilligers. Hierbij kon je aan de staat van zijn vacht zien dat hij al even op de dool was en zo kwam Pierke in opvang terecht. Al snel bleek dat dit een heer met hoge aaibaarheidsfactor is maar ook een beetje van een avonturier. Hierdoor zoeken we voor hem een thuis waar hij op termijn naar buiten kan in een rustige omgeving.

Pierke heeft het soms moeilijk om samen te leven met andere katten daar hij graag heer en meester is over zijn terrein. Het lijkt ons dan ook aangewezen dat hij alleen wordt geplaatst.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Pierke is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Sylvie op het nummer 0496 / 05.38.99 tijdens werkdagen tussen 17u en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 10u en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.