Roos en Maurice

Naam: DUO Roos (Zwart) en Maurice (Wit)
Geboortedatum: april 2017
Geslacht: Kattin en kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: Ja
Gechipt en geregistreerd: Ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: Niet gekend
Kan omgaan met honden: Niet gekend
Kan omgaan met katten: Ja
Roos en Maurice verblijven in de gemeente Assebroek/Brugge
Voor hen zoeken we een thuis waar ze eventueel veilig naar buiten kunnen. Dit is geen verplichting.
Roos en Maurice worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Roos en Maurice kwamen in opvang als twee zeer bange katten. De socialisatie verloopt zeer traag en is nog volop aan de gang. Roos en Maurice zijn dus geen knuffelkatten die je zomaar even kunt opnemen. Geduld, veel geduld vragen Roos en Maurice van hun nieuwe baasjes. Roos heeft al een paar grote stappen gezet. Zo laat Roos zich strelen wanneer ze neerligt. Hier geniet ze dan ook van. Je kan haar op zo’n momenten gerust opnemen en even bij je nemen. Maurice laat zich nog niet strelen wanneer hij ergens neerligt. Hij loopt meteen weg. Maurice durft ook uithalen wanneer hij zich bedreigd voelt. Maurice en Roos spelen allebei graag. Ze komen allebei in de buurt en laten zich zien in huis. Ze worden samen geplaatst omdat Maurice nood heeft aan contact met Roos. Roos en Maurice zoeken een huisje waar ze op hun plooi kunnen komen, waar ze niet geforceerd worden, waar ze zich veilig kunnen voelen. Heb jij een plaatsje voor hen?

Maurice en Roos zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gecastreerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer
herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven
werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Jolien Keereman op het nummer 0476 71 10 74 tijdens werkdagen tussen 10 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 10 en 22 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather