Sankyo & Shichi

Naam: SANKYO & SHICHI
Geboortedatum: 01-07-2017
Geslacht: v & v
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Gentbrugge.
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kunnen.
Ze worden enkel samen geplaatst, enkel waar er geen andere katten aanwezig zijn.

Karakter en achtergrond van de kat:

Sankyo en Shichi zijn twee schattige zusjes die al een moeilijk leven gekend hebben. De zusjes werden getest op leucose en het resultaat bleek helaas positief te zijn. De ziekte ontstaat ten gevolge van een infectie met het Feliene Leucemie Virus (FeLV). Leucose is ongeneeslijk, Sankyo en Shichi zullen een korte levensduur hebben. Via deze link vind je meer info over leucose: http://www.dierenkliniekwilhelminapark.nl/dierinfo/kat/felv.html
Ze kijken beiden uit naar een thuis waar ze lekker zichzelf mogen zijn en veel liefde krijgen. Momenteel lijken Sankyo en Shichi gezonde pubers en vertonen nog geen symptomen. Ze zijn alletwee heel speels en genieten ervan om samen te ravotten. Ze rennen achter elkaar, spelen met balletjes en speelmuisjes en vooral Sankyo komt helemaal los als ik de speelhengel bovenhaal. Naast hun speelse kuren, houden de zusjes van hun dagelijkse siësta. Ze liggen graag te luieren in hun mand, vooral als de zon op hen schijnt. De zusjes genieten ervan om uit het raam te kijken naar de mensen en vogels die voorbijvliegen. Ze verdienen een thuis waar ze volop mogen genieten van hun leven en nog verder mogen openbloeien, bij mensen die ervaring hebben met verlegen katjes of bereid zijn om hiermee om te gaan. Shichi heeft het nog moeilijk om mensen te vertrouwen, maar Sankyo is er al iets geruster in. Ze laat zich al aaien tijdens het eten en speelt graag met mij. Shichi durft al zalmmousse van mijn vinger te likken en begroet mij al met een miauw i.p.v. geblaas. Met de nodige tijd en liefde, zullen de zusjes nog verder openbloeien. Wie wil deze katjes nog de gelukkigste tijd van hun leven geven?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Sankyo en Shichi zijn getest op aids en leucose en testten voor leucose positief.

We vragen voor hen een uitzonderlijke bijdrage van 80 euro per kat.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Maureen op het nummer 0493 63 72 36 tijdens werkdagen tussen 18 en 21 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’n wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather