Sarabi en Yzma

Naam: DUO Sarabi en Yzma
geslacht: kattinnen
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: geen jonge kinderen
Kan omgaan met honden: ja, rustige honden
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Gent
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze vooral binnen mogen leven of eventueel naar buiten kunnen in een veilige omgeving.
Deze kittens worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Sarabi en Yzma werden gevonden toen ze amper 5 weken oud waren. Ze aten nog niet zelf en in het begin moesten ze dus heel wat zorgen krijgen. Gelukkig groeiden ze uit tot gezonde en erg speelse kittens.

Sarabi is helemaal verzot op natvoer en is altijd de eerste die miauwend naar je toekomt. Yzma is in het begin iets meer op haar hoede maar van zodra ze je kent is de grootste knuffelaar die je je maar kan indenken. Ze spelen heel graag met de Dragonfly of eigenlijk met alles wat beweegt.

We zijn op zoek naar mensen die weten dat kittens energiek kunnen zijn en het dus niet erg vinden als er door het huis gecrost wordt en als er een beetje aan herinrichting wordt gedaan. Die weten dat een kat 15 à 20 jaar kan worden en een thuis verdient voor het leven. Het zijn stuk voor stuk schatjes dus we zijn er zeker van dat ze je leven zullen opvrolijken.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro per kat.

Adoptieprocedure:
Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.