Sheldon

Naam: Sheldon
Geboortedatum: 22/07/2016
Geslacht: M
Vrij: ja
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x (2e keer voorzien voor 6/7)
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: niet geweten
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in de gemeente Zedelgem
Voor deze kat zoeken we een thuis waar hij op termijn veilig naar buiten kan.

Karakter en achtergrond van de kat:

Sheldon dwaalde samen met zijn broer en zus rond in de gemeente Zedelgem. Ze kregen er eten, waren dus niet ondervoed, maar hadden geen echte thuis. Sheldon was in het begin zwaar onder de indruk van het leven in huis, heel erg schuw. Maar van zodra hij vrij mocht rondlopen in huis, ontdooide hij langzaam. Sheldon is eigenlijk een heel lieve kater, laat zich inmiddels af en toe aaien, maar is per momenten ook nog bang en verstopt zich dan. Met snoepjes en natvoer kan je hem lokken. Met het nodige geduld en door hem wat tijd te geven, zal hij socialer worden.

Sheldon kende tot nu toe alleen het leven buiten, en wil dus nog steeds heel graag naar buiten. Daarom wordt hij liefst geplaatst in een gezin waar hij op termijn veilig naar buiten kan.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Sheldon werd getest op aids en leucose en testte negatief. 

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 als een vaccinatie is gegeven en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Inez op het nummer 0499 700 345 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.