Shiho & Miou

Naam: Duo SHIHO & MIOU
Geboortedatum: 01-09-2017
Geslacht: v
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: vermoedelijk enkel rustige kinderen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Gentbrugge.
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kunnen (hetzij in een afgesloten tuin), maar wel voldoende ruimte hebben binnen om te ravotten.
Worden enkel samen geplaatst. Het heeft geen zin om te bellen voor één van hen, ze horen samen.

Karakter en achtergrond van de kat:

Shiho, aka onze ‘casanova’, doet ieders hart sneller slaan. Deze lieve kater is zeer aanwezig en weigert genegeerd te worden. Hij kijkt jou diep in de ogen, miauwt met zijn zachte stem en trappelt met zijn pootjes om duidelijk te maken dat het knuffeltijd is. Hij is heel zachtaardig, zowel naar mensen als andere katjes. Shiho is een echt katertje die kattenkwaad durft uitsteken. Plantjes leven bij hem niet lang, hij is er dol op om alle aarde uit het potje te halen en er nog in goed in te wroeten. Als het knuffeltijd is, gebruikt hij van blijdschap zijn nagels. Dat kan pijnlijk zijn, dus een deken op de schoot is een must. Hij zoekt een thuis waar hij zijn zotte zelve mag zijn: een echt katertje die mag klimmen, ravotten en knuffelen. Miou is dolverliefd op onze casanova. Als hij bij haar komt, begint ze luid te spinnen. Ze heeft vermoedelijk een tijd geen mensen gezien, want het is voor deze kleine meid moeilijk om vertrouwen op te bouwen. Miou kan nog niet geaaid worden, maar ze komt wel al dichtbij jou natvoer eten en soms laat ze zachte aanrakingen toe. Ook twijfelt ze geen seconde om zalmmousse van jouw vinger af te likken. Ze geniet van speelmomenten en is verzot op de hengel en ravotten met Shiho. Deze jongedame heeft nog een lange weg te gaan, maar we vermoeden dat ze nog verder zal openbloeien als ze voldoende tijd en ruimte krijgt. Daarom zoeken we een thuis waar ze zichzelf mag zijn en niet geforceerd wordt, liefst bij mensen die ervaring hebben. Met veel liefde en geduld zal ze stilletjes aan haar vertrouwen in de mensheid terugwinnen. Ondertussen zal je jouw handen vol hebben met de zotte kuren van Shiho.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Shiho is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Maureen op het nummer 0493 63 72 36, tijdens werkdagen tussen 18 en 21 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather