Splinter

Naam: Splinter
Geboortedatum: 01/04/2015
Geslacht: kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2X
Kan omgaan met kinderen: Ja
Kan omgaan met honden: niet gekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in de stad Brugge
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze wel naar buiten kan
Mag zowel alleen als met een andere kat worden geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Splinter is een zwerfkat met een bloemkooloor en halflang haar die we uitgedroogd, graatmager en onder de luizen hebben gevonden in Sint-Jozef.  Ondanks zijn imposant figuur, is hij een superrustige en lieve kat. Hij houdt van streeltjes en geniet van alle aandacht. Naar andere katten toe is hij super rustig. Zelfs al zij naar hem blazen zal hij rustig of nauwelijks reageren. Ook met kleine kinderen doet hij het super goed.

Hij ligt graag in de zon te baden op de tafel van ons terras. Daarom zou het wel leuk zijn als hij af en toe naar buiten kan, al hoeft dit geen grote tuin te zijn. Gewoon een plekje waar hij rustig kan genieten. Ondertussen in Splinter goed aangesterkt en klaar om zijn gouden mandje te vinden.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Splinter werd getest op aids en leucose en testte negatief. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort

Voor meer info kan je contact opnemen met Evelyne op het nummer 0494825309 tijdens werkdagen tussen 18 uur  en 21 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 21 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.