Stip

Naam: Stip
Geboortedatum: 01/03/2012
Geslacht: kater, gecastreerd
Vrij: ja
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja, maar durft sproeien in gezelschap van meerdere katers.
Deze kat verblijft in Wetteren
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze wel naar buiten kan.
Wordt enkel samen geplaatst met zijn vriendje: nee
Wordt enkel geplaatst waar er nog een andere kat aanwezig is: enkel met katten die zich niet veel aantrekken van andere katten.
Wordt enkel alleen geplaatst: niet noodzakelijk

Karakter en achtergrond van de kat:

Deze kater kwam al enkele maanden asiel vragen bij een dame die zelf al katten heeft. Zij heeft hem verzorgd en hij mocht ook in een deel van het huis. Er kwam nog een andere zwerfkater aan huis, maar toen begonnen deze twee katers te sproeien. Ook de eigen katers ondervonden onrust en mevrouw kon niet anders dan, met veel pijn in het hart, voor de zwerfkaters een nieuwe thuis zoeken. Er werd veel tijd gestoken in het vinden van de eigenaar, maar die werd niet gevonden. Beide zwerfkaters zijn gestopt met sproeien sinds ze niet meer ‘samenwonen’.

Stip is een héél lieve, rustige, aanwezige kater. Samen in de zetel liggen, eens komen kijken met wat je bezig bent, er komen bijzitten wanneer er bezoek is,.. Hij is helemaal niet verlegen en is direct vriendjes met iedereen. Hij wordt graag geknuffeld en komt tegen je aan liggen. Hij laat zich oppakken maar heeft dit eigenlijk niet zo graag. Maar zelfs dan zal Stip niet uithalen. Hij kan erg vocaal zijn en “zingen”. Naast liefde zoekt hij in zijn nieuwe thuis zeker de mogelijkheid om naar buiten te kunnen. Die toegang naar buiten is heel belangrijk voor hem.

Wie bezorgt Stip een fijne thuis? Deze lieverd kan niet wachten om jullie te overladen met zijn zachtheid, liefdevolle blikken, knuffels, en dankbare poezenkusjes!

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Stip werd getest op kattenaids en kattenleukose. Gelukkig testte hij negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Véronique Rousseau. op het nummer 09/335 31 21 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather