Suzie

Naam: SUZIE (halflangharig)
Geboortedatum: geschat op 26/06/2016
Geslacht: V
Vrij: 16/08
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja indien voorzichtig
Kan omgaan met honden: niet gekend
Kan omgaan met katten:  mogelijks (zie uitleg hieronder)
Deze kat verblijft nabij Brugge
Naar buiten kunnen gaan hoeft niet, maar mag.

Karakter en achtergrond van de kat:

Suzie is een heel aangename kat. Ze werd als jong tam katje alleen gedumpt bij een boerderij.  Dankzij lieve buren kwam ze in onze opvang terecht toen ze haar vonden met 2 kleintjes, want ze wisten dat haar kittens daar niet veilig waren.  Ze wordt heel graag geaaid en kan soms niet genoeg streeltjes krijgen. Doorgaans is ze vrij rustig, maar gezien haar jonge leeftijd kan  ze ook nog zeer speels zijn.  Bij nieuwe situaties kan ze wat nerveus zijn, maar eens ze je vertrouwt, gaat dit gauw over.

Momenteel is ze, als goede moederpoes, erg beschermend en laat ze geen andere volwassen katten toe. Het valt echter te proberen om haar langzaam aan andere katten voor te stellen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Suzy is getest op aids en leucose en testte negatief. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro.

 

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan u contact opnemen met Carine op het nummer 050 280465 (geen antwoordapparaat) of op 0484 773899 7d/7 tussen 11u30 en 14 u of tussen 17 en 21 u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke katjes je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.