Taïga

Naam:  Taiga
Geboortedatum: 2013
Geslacht: kattin
Vrij: vanaf 20/06/2017
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: onbekend
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: onbekend
Deze kat verblijft in Wondelgem.
Taiga kan als binnenhuiskat geplaatst worden als ze voldoende kan spelen en geprikkeld wordt. Een veilig omheinde tuin kan ook.

Karakter en achtergrond van de kat:

Taiga werd gevonden met een abces op haar staart, om de ontsteking tegen te gaan krijgt ze hier medicatie voor.  Alles wijst erop dat dit goed geneest en ze er binnen enkele weken geen last meer van heeft. Taiga is een jonge levendige kattin. Ze houdt van menselijk gezelschap maar verkent ook graag zelfstandig alle uithoekjes van haar speelterrein. Wanneer ze jou opzoekt is ze heel erg lief en kruipt ze dicht tegen je aan, maar ze geniet ook van wat rust op een knus plekje alleen. Ze is een echte avonturier en is heel speels. Wie Taiga in huis neemt, heeft er een nieuwe vriendin en speelmaatje bij.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Taiga is getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennismaken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op het nummer 0486/449624 op weekdagen tussen 18u en 20u en in het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.