Tiga en Sparky

Naam:  DUO Sparky en Tiga
Geboortedatum: geschat  1/04/2017
Geslacht : V  en V
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd:  1 x
Kan omgaan met kinderen: ?
Kan omgaan met honden: ?
Kan omgaan met katten:  ja
Deze katten verblijven in de gemeente Sleidinge
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze wel veilig naar buiten kunnen.
Sparky  wordt samen met haar zusje Tiga geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Sparky  is een heel rustig kitten, een beetje afwachtend,  niet echt schuw,  maar ze neemt de tijd om de situatie eerst grondig  te analyseren. Ze is ook erg slim : als ze buiten iets hoort, dan klimt ze zo snel als ze kan op de krabpaal om door de velux naar buiten te kijken. Dat is een heel grappig zicht!

Ze komt zelf naar je toe,  ook al kan dat even duren.  Eens die stap gezet kan je haar gemakkelijk vastpakken.  Speeltjes die heel snel boven haar hoofdje rondvliegen, dat vindt mooie Sparky de max!

Tiga is een rustig kitten dat zich gemakkelijk  laat vastpakken.  Stilzitten daarentegen… daar moeten we nog wat op oefenen!  Ze laat zich gewillig strelen en toont haar tevredenheid  door  luid gespin.  Elk vorm van speelgoed vindt ze geweldig.  Hoe vlugger het  beweegt, hoe beter.  En natuurlijk kan de pret niet op als ze kan stoeien met haar zusje. Tiga is een jager:  als ze haar prooi (speeltje)  gevangen heeft probeert ze dat echt direct mee te nemen naar een schuilplaats. Dus als er een speeltje zoek is, vraag dan maar aan Tiga waar het zit !

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van € 120 wanneer herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch na gegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Valerie op het nummer 0474/490464 tijdens werkdagen tussen 12u30 en 13u30 uur en na 17u30 en tijdens het weekend tussen 9 en 20 uur.  Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.