Tom & Jerrry

Naam: duo Tom & Jerrry
Geboortedatum: 01-01-2017
Geslacht: M & M
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: vermoedelijk wel
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: ja
Deze katten verblijven in Gentbrugge.
Tom & Jerry zoeken een thuis waar ze binnen mogen blijven.
Ze worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Met Tom & Jerry haal je niet één, maar twee echte knuffelaars in huis. Jerry vroeg al van dag 1 om aaitjes. Hij begint dan luid te spinnen terwijl zijn mooie staart trilt van blijdschap. Tom keek liever even de kat uit de boom, maar begon al snel kopjes te geven. Van zodra je de ruimte binnenkomt, komen ze meteen naar jou toe om hun dagelijkse portie aandacht te krijgen. Jerry begint te spinnen en nestelt zich in jouw schoot, terwijl Tom jou liever begroet met gemiauw tot hij aandacht krijgt. Tom & Jerry spelen graag, maar ze zijn op het eerste zicht wel rustiger dan andere katten. Ze zijn nog niet zo lang in opvang, dus het kan zijn dat dit nog verandert. Tom & Jerry hebben geen nood om naar buiten te gaan, maar kijken wel graag uit het raam om te zien wat er allemaal gebeurt. Ze lijken echte huiskatten die het liefst gezellig bij jou zijn. Jerry geniet van zijn dagelijkse portie natvoer, Tom heeft het meer voor snoepjes. Wie geeft deze knuffelaars hun eeuwige thuis?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.
Tom & Jerry werden getest op aids en leucose en testten negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Maureen op het nummer 0493 63 72 36, tijdens werkdagen tussen 18 en 21 uur en tijdens het weekend tussen 10 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms-en wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather