Xylon en Xeno

Naam: DUO Xylon en Xeno
Geboortedatum: 01/08/2017
Geslacht: kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: geen ervaring
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Bassevelde
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan, of in een afgezette catproof tuin.
Xander en Xerxes zijn een duo en ze worden enkel samen geplaatst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Xylon en Xeno zijn een hecht duo. Deze twee katers hebben een speels karakter en brengen logischerwijze leven in de brouwerij, maar halen geen kattenkwaad uit. Ze zijn erg aanhankelijk, ze zijn heel graag in jouw aanwezigheid. Xylon en Xeno zijn echte knuffelkatten. Over het algemeen zijn het heel lieve katers.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Silke op het nummer 0494/79 21 69 op maandag tot en met donderdag tussen 17u en 21u. Niet bereikbaar op vrijdag en zaterdag. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.