Yip en Yanni

Naam: Yip (wit) en Yanni (zwart)
Geboortedatum: 2014 en 2013
Geslacht: M en V
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: Enkel rustige
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: Enkel met elkaar
Deze kat verblijft in Denderleeuw
Voor deze katten zoeken we een thuis waar ze voldoende ruimte hebben om rond te lopen, eventueel waar ze op termijn ook naar buiten kunnen.
Yip en Yanni zijn zoon en mama, en leven al heel hun leven samen, en zouden dit ook graag zo houden. Ze worden dus enkel samen geplaatst

Karakter en achtergrond van de kat:

Yip en Yanni werden achtergelaten toen hun baasje naar een rusthuis verhuisde. Ze hebben heel lang alleen gezeten voor ze in opvang kwamen. En dat was ook te voelen. Ze waren heel erg in paniek bij aankomst, en het duurde een tijdje voor ze ons vertrouwden.

Maar lang hebben ze niet kunnen verstoppen dat ze eigenlijk allebei gewoon heel hard hunkerden naar liefde van mensen. Op het eerste zicht komen ze nog verlegen over, maar als je te lang in de zetel blijft zitten, komen ze gegarandeerd bij jou op de schoot. Yanni geeft zeer graag massages met haar pootjes terwijl Yip vooral graag voor verwarming speelt door met zijn gigantisch lichaam lang uitgestrekt op jou te komen liggen. En het liefst van al komen ze samen bij jou.

Het kan zijn dat ze bij een nieuwe verhuis opnieuw even tijd gaan nodig hebben om zich aan te passen, maar je gaat je gegarandeerd nooit meer alleen voelen met deze 2 spoken in huis. En je kan ook werken aan je lichaamsbeweging met hun. Yanni is namelijk verzot op een spelletje voetbal.

Eens Yip en Yanni je kennen gaan ze zo dol op je zijn dat we voor hen echt wel een thuis zoeken waar ze genoeg aandacht krijgen, en waar ze dat ook de rest van hun leven gaan krijgen.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

Ze werden allebei getest op aids en leucose en testte negatief.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Erica op het nummer 0472440221 tijdens werkdagen tussen 17 en 22 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather