Yoshi

Naam:  Yoshi
Geboortedatum: geschat 2015
Geslacht: kater
Vrij: vanaf 28 oktober
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 2x
Kan omgaan met kinderen: ja, met oudere kinderen
Kan omgaan met honden: onbekend
Kan omgaan met katten: onbekend
Deze knuffelbeer verblijft momenteel in Wetteren. We zijn op zoek naar een liefdevolle thuis waar hij voor altijd mag blijven en echt deel uitmaakt van het gezin.
We denken dat Yoshi het op termijn wel leuk zou vinden om af en toe naar buiten te kunnen. Een klein veilig tuintje/terrasje is gewenst.

Karakter en achtergrond van de kat:

Toen Yoshi bij ons terecht kwam werden we al vanaf het eerste uur verrast door zijn dikke knuffels en de dankbaarheid in zijn blinkende oogjes. Hij werd gevonden op een camping waar hij was gedumpt. Elke dag opnieuw op zoek naar voldoende eten, drinken, warmte, droogte en.. liefde. Deze dappere man heeft goed weten overleven, maar deze levenswijze had hem erg uitgeput. Getuige de vele uren slaap gezellig dicht bij ons de eerste dagen. Zijn aaibaarheidsfactor is niet hoog,… maar SUPERhoog! Hij heeft graag aandacht, zoekt gezelschap op, wordt graag geaaid, komt tegen je aan of op jou liggen, echt een lieverd. Hij wordt wel niet zo graag opgepakt. Als jonge kater heeft hij speelse buien, maar over het algemeen is hij een rustige poes. Hij durft wel eens zijn nageltjes in de zetel zetten en als hij ongeduldig word voor eten dan kan hij wel eens uit humeur raken.

Wie geeft deze knuffelbeer een liefdevolle thuis?

Yoshi werd ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Eind oktober wordt hij getest op aids en leucose.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro omdat beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20 u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.