Zima

Naam: Zima
Geboortedatum: 01/12/2011
Geslacht: V
Vrij: Onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: Heeft alle vaccinaties gehad
Kan omgaan met kinderen: ja
Kan omgaan met honden: nee
Kan omgaan met katten: neen
Deze kat verblijft in Lummen
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kan
Wordt enkel geplaatst waar geen andere katten aanwezig zijn.

Karakter en achtergrond van de kat:

Zima is een zeer rustige kat die graag s’avonds mee in de zetel komt liggen.
Ze wordt minder graag vastgenomen en ook kammen is een hele uitdaging. Momenteel wordt ze 2 keer per jaar door een trimmer onder handen genomen. Ze kan goed overweg met kinderen. Met andere katten lukt het niet zo goed dus ze wordt als enige kat geplaatst.

Zima is ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd. Ze werd ook getest op aids en leucose en testte negatief. We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 130 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort. Zima is een heel grote kat, dus een transportbak voor grotere rassen zal nodig zijn om haar veilig in te vervoeren.

Voor meer info kan je contact opnemen met Melanie op het nummer 0486/449624 tijdens werkdagen tussen 18u en 20u en tijdens het weekend tussen 10u en 20u. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnr en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

 

Dit is een bemiddeling