Zjef en Zorro

Naam: DUO Zjef en Zorro
Geboortedatum: 1-08-2017
Geslacht: katers
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: 1x
Kan omgaan met kinderen: neen
Kan omgaan met honden: neen
Kan omgaan met katten: ja
Deze kat verblijft in Bassevelde
Voor deze kat zoeken we een thuis waar ze niet naar buiten kunnen. Ze zijn een beetje schuwer van aard, daarom blijven ze best binnen.
Zjef en Zorro  worden enkel samen geplaatst.
Ze komen overeen met andere katten en kunnen geplaatst worden waar een andere kat aanwezig is, op voorwaarde dat dit een onderdanige kat is zodat Zjef en Zorro zich sneller op hun gemak voelen.

Karakter en achtergrond van de kat:

Zjef en Zorro zijn gevonden aan een bouwwerf, ze hadden enkel elkaar om zich te troosten in deze stressvolle omgeving. Ze zijn dus zeer aan elkaar gehecht. De broertjes zijn een beetje bang van aard omdat ze nog wat moeten wennen aan menselijk contact, maar ze zijn in opvang al een beetje opengebloeid. Ondertussen worden ze graag geaaid en vinden ze het niet erg als je bij hen in de buurt komt.
Er wordt een terugval verwacht als ze verhuizen naar hun gouden mandje, daarom vertrekken de broertjes enkel naar een gezin dat al ervaring heeft met schuwere katten. Liefst weet je hoe je een duurzame relatie opbouwt met een kat. Het is belangrijk dat je je geduldig opstelt tegenover de katers en op hun tempo kennis maakt.
Zjef is de nieuwsgierigste van de twee en maakte ook als eerste de klik, Zorro durft zich nog eens te verstoppen als hij het niet helemaal vertrouwt maar met veel liefde en geduld laat hij zich helemaal gaan en spint hij als de luidste wanneer hij geaaid wordt.
Het zijn twee rustige kittens die af en toe in een speelse bui zich volledig geven met een balletje of ander speeltje.

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke tussenkomst in de dierenartskosten van 120 euro wanneer het herhalingsvaccin nog moet gebeuren en 130 euro wanneer beide vaccinaties al gegeven werden.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Silke  op het nummer 0494/79 21 69; maandag en woensdag van 9 uur tot 20 uur, de andere dagen van 16 uur tot 20 uur. Niet bereikbaar op vrijdag en zaterdag. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

Facebooktwitterpinterestlinkedinby feather