Prentenboek: “Poeski & Moeski zoeken een thuis”

Prentenboek: “Poeski & Moeski zoeken een thuis”
Laten we jullie bij deze even een mooi project voorstellen: Dierenliefhebster/kattenliefhebster Nathalie Maes heeft haar nieuwste project (een prentenboek) net op de markt gebracht:
“Poeski & Moeski zoeken een thuis”.
Een zeer mooi project met een uniek uitgangspunt door het feit dat de katten uit het boek echt bestaan hebben. “Van in het begin was het een doel op zich om het boek te verbinden aan een goed doel. Ik heb altijd gezegd: als ik met het boekje daarmee iets kan realiseren, en ik kan ervoor zorgen dat nog meer katten geholpen worden en een thuis vinden… dat ik het dan zeker niet zou nalaten. Dus bij deze:)”
De boodschap van het prentenboek is dat zoveel mogelijk dieren een warm thuis/een warme thuis vinden. Dat is de boodschap die het team achter dit project willen meegeven. Het project is een samenwerking tussen België en Nederland. De illustrator, vormgever en coördinator van het drukwerk zijn van Nederlandse afkomst. Een internationaal project waarmee wordt nagegaan of het publiek ervoor openstaat. 
U kan het boek aankopen door een mail te sturen naar nathalie.maes@edpnet.be met als onderwerp: Kat zoekt thuis. Het prentenboek kost 9,99 euro + 1,99 euro verzendingskosten. Per verkocht exemplaar doet Nathalie Maes een donatie aan VZW Katzoektthuis. U steunt dus zeker het idee achter het boek, maar vooral ook ons. 
This post was written by

Trackbacks