Tommy

Naam: Tommy
Geboortedatum: geschat op: +10 jaar
Geslacht: kater
Vrij: onmiddellijk
Gecastreerd/gesteriliseerd: ja
Gechipt en geregistreerd: ja
Gevaccineerd: ja
Kan omgaan met kinderen: niet bekend
Kan omgaan met honden: niet bekend
Kan omgaan met katten: ja maar niet met elke kat
Tommy is een Fiv+ katje. FIV is niet overdraagbaar op mensen. Het is in beperkte mate wel besmettelijk voor andere katten. Daarom wordt Tommy enkel alleen geplaatst of bij een ander Fiv+kat.
De adoptanten lezen zich best in over wat het inhoudt om een FIV-katje te houden. Onze VZW wil hierover uiteraard info geven.

Karakter en achtergrond van de kat:

Toen Tommy pas in opvang kwam, vond hij alles spannend. Hij was heel erg op zijn hoede, was schuw en vertrouwde ons niet. Beetje bij beetje hebben we echter zijn vertrouwen kunnen winnen, in die mate dat hij nu kopjes geeft, tegen je benen aanwrijft en begint te trappelen. Geaaid worden vindt hij nog steeds eng, hij schrikt wanneer je hem aanraakt. Voor deze bijzondere kat zoeken we dan ook een bijzonder adoptiegezin, een gezin waar hij tijd krijgt om de mensen te vertrouwen en op eigen tempo verder mag openbloeien.
Tommy is een rustige kat die wel van gezelschap houdt. Hij is al wat ouder en zoekt dus een rustig gezin waar hij op zijn gemak kan zijn. Wie wil deze schat een goed leven gunnen?

Alle katten zijn ontvlooid, ontwormd, gevaccineerd, gesteriliseerd, gechipt en geregistreerd.

We vragen de gebruikelijke (verminderde) tussenkomst in de dierenartskosten van 80 euro.

Adoptieprocedure:

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de katten, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info kan je contact opnemen met Inez op het nummer 0499/700345 tijdens werkdagen tussen 9 en 20 uur en tijdens het weekend tijdens 9 en 20 uur. Gelieve een boodschap in te spreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achter te laten indien er niet wordt opgenomen. Op sms’en wordt niet gereageerd.

This post was written by
Comments are closed.