Voederzetter gezocht

Voederzetter gezocht

We zijn opzoek naar een dierenvriend die op een vaste dag in de week een half uurtje tijd kan vrijmaken om zwerfpoezen te voederen. Het gaat om een plek in Gent in de buurt van station Gent-Sint-Pieters en bij voorkeur op woensdagavond, maar dit kan besproken worden. Een vaste groep steriele poezen wacht hier dagelijks op hun kommetje eten, vers water en vriendelijk woord. Zij kennen hun voederzetters goed en tonen ook graag hun dankbaarheid. Wie hier wat meer informatie over wil ontvangen kan contact opnemen met Aurélie op 0472/521833 (tijdens weekdagen na 17u30 ofwel tijdens het weekend). De poezen danken je!

This post was written by

2 Comments on "Voederzetter gezocht"

  • Eline says

    Hallo,
    Wij hebben gisteren afgesproken met Aurélie en zullen dus vanaf deze week de katten rondom de Ledeganck voederen op woensdag avond. Wij hebben dankzij jullie organisatie onze twee lieverds geadopteerd en willen zo iets terug doen. We stellen ons even voor: Eline en Willem, grote kattenliefhebbers en dus nu ook voederzetters :).

    • Dag is heel fijn om te horen, Eline en Stijn. Bedankt voor jullie grote hart. Niet alleen om poezen te adopteren maar ook om zwervertjes van eten te voorzien!